Medlemskontigent mangler kontonummer

Ref mail fra Norges Speiderforbund:

Kjære speider

Denne uka kommer medlemskontingenten ut i postkassene, de første allerede i dag. Dessverre mangler betalingsmottaker og kontonummer på giroene.

Kontonummeret som det skal betales inn på er 8101 05 65596.

Lurer du på noe kan du kontakte forbundskontoret på nsf@speiding.no eller 22 99 22 30 (mandag-fredag 9-15). Du kan også logge inn på http://min.speiding.no for å se og redigere informasjon som er registrert om deg og ditt medlemskap.

—–

Hvis noen som skulle fått kontigent ikke har fått, eller noen har fått den etter utmelding, så ta kontakt med Joakim så vi får ryddet opp. Betalt medlemskontigent er grunnlaget for blant annet forsikringene vi har i speideren og det er derfor viktig at disse er betalt :)

Det er ikke åpent for kommentarer.